Galerie Foto: O gradina atipica

Galerii Similare

Articole relationate

O gradina atipica

Toți am vrea să profităm de răsfățul pe care îl oferă propria grădină. În special pe durata lunilor de vară, atunci când nu dorim altceva decât să lenevim zile întregi pe un hamac. Însă puțini dintre noi beneficiază de avantajele unui spațiu verde întins, dotat cu gazon, pomi, flori, fântâni, balansoare, foișoare, etc. 

Un bungalou langa piscina

Realizarea unui bungalou lângă piscină reprezintă acel tip de proiect la care visează majoritatea proprietarilor de case. Chiar dacă piscina din curte și construcțiile de vară aferente acesteia sunt utilizate doar câteva luni pe an, există numeroase motive pentru care ar trebui să-ți pui imaginația la treabă și să creezi un loc special, relaxant, de vis. 

Pregateste zona de barbecue

Încălzirea vremii scoate de la naftalină activitatea preferată a multor persoane care locuiesc la casă – grătarul în aer liber. În weekend-urile lunilor care urmează nimic nu este mai plăcut decât să petreci timpul alături de cei dragi, la un barbecue în propria curte. 

Cum sa...decorezi terasa

Dacă locuiești la casă, ai posibilitatea ca în lunile de vară să te simți într-un concediu prelungit. Simpla amenajare a terasei pornind de la o temă tropicală va aduce starea de vacanță în curtea ta. Efortul nu este mare. Trebuie doar să alegi tipul potrivit de mobilier, anumite soiuri de plante și accesorii care să întregească atmosfera unui mic paradis tropical. 

5 secrete pentru o curte pe care s-o savurezi

A venit momentul pentru ca petrecerile să se mute în afara casei. Pe măsură ce vremea se încălzește și zilele devin mai lungi, este normal să-ți dorești să petreci cât mai mult timp în natură, în exteriorul locuinței, relaxându-te în grădina verde. Iar acest lucru nu înseamnă altceva decât că e momentul să iei cu asalt curtea interioară, veranda, balconul sau terasa. Dar cu ce trebuie accesorizate aceste spații? 

Gradina ZEN

Te-ai întrebat vreodată de ce designul japonez are atât de mult succes? Pentru că transmite simplitate, echilibru, armonie și lumină. Fie că e vorba de interiorul locuinței sau de grădină, stilul japonez are principii foarte riguroase care aduc un omagiu naturii. 

Evadeaza in foisorul din curte

Dacă ai norocul să locuiești la curte și te bucuri de o grădină în jurul casei poți amenaja un pavilion care să-ți ofere tot confortul în mijlocul naturii, începând cu luna aprilie și până toamna târziu. Un mic foișor reprezintă întotdeauna soluția perfectă pentru relaxarea alături de familie și prieteni, la o masă copioasă sau la o discuție serioasă. 

Iazul din gradina - un colt de natura si o oaza de relaxare

Avantajele vieții la curte sunt numeroase și foarte ispititoare. O grădină în fața casei, gazon, flori, pomi fructiferi, terasă neacoperită, foișor, păsărele, animăluțe de curte și chiar un mic iaz amenajat pentru a te relaxa în zilele de vară. Ceea ce este atrăgător pentru această situație este faptul că indiferent de suprafața de pământ din jurul casei se pot găsi soluții pentru crearea diversității în grădină.