Galerie Foto: Forta si sport la tine acasa

Galerii Similare

Articole relationate

Forta si sport la tine acasa

Un trend cu tot mai multă căutare în casele românilor, în special în rândul celor înstăriți, este ca una dintre încăperi să fie destinată activităților sportive. O utilitate practică și benefică pentru orice spațiu din locuință, cu atât mai mult dacă este vorba despre un spațiu neutilizat. 

O alta destinatie pentru garaj

Este mare păcat, însă multe garaje din ziua de azi tind să se transforme într-un simplu spațiu de depozitare, plin cu lucruri nefolositoare și învechite. Iar dacă nu reacționezi, vei lăsa o zonă valoroasă a casei să se piardă. 

Baia de serviciu - provocari si limitari

Oricât de mică ar fi o locuință, baia de serviciu este oricând utilă și binevenită. Deși deține un spațiu foarte restrâns, această încăpere este frecvent utilizată, imprimând funcționalitate și spirit practic căminului. 

O spalatorie pregatita pentru actiune

Când vine vorba de spălarea și călcarea rufelor nicio femeie nu sare în sus de bucurie. Însă dacă amenajezi un spațiu dedicat exclusiv acestor activități și îl păstrezi super-organizat, s-ar putea să nu mai simți acea corvoadă de fiecare dată când intri în spălătorie. 

Debaraua. O necesitate

Spațiile de depozitare dintr-o locuință sunt absolut necesare. Când cumperi un apartament sau construiești o casă trebuie să ai în vedere aceste încăperi extrem de practice – debaraua și cămara. Chiar dacă uneori sunt trecute cu vederea din structura locuinței sau transformate în zone cu altă destinație, ele își fac simțită lipsa doar când e prea târziu.