Galerie Foto: Amenajare in extreme - Alb si Negru

Galerii Similare

Articole relationate

Amenajare in extreme - Alb si Negru

Albul și negrul sunt două embleme, doi titani în stilul de amenajare a locuințelor. Această asociere este recunoscută chiar și de specialiști drept una strălucitoare. Evident, pentru o reușită este necesară respectarea anumitor reguli. 

Evita monotonia din decorul monocromatic

Multă lume asociază decorul monocromatic cu lipsa imaginației, cu plictiseala sau cu absența diversității în amenajarea spațiului. Ceea ce poate fi adevărat, dacă nu cunoști câteva reguli de bază în decorare. Sau poate fi total fals, dacă iei în calcul unele secrete în realizarea schemei monocromatice. 

Indraznesti un decor in rosu?

Roșu nu este prima culoare care îți vine în minte când pregătești decorarea unei locuințe. Este nevoie de multă încredere în sine pentru a apela la această nuanță, însă dacă ești pregătit să rupi barierele, să depășești limitele și să îți aperi propriul stil, nimic nu se potrivește mai bine. 

Decor cu atingeri de soare

Galben este culoarea primăverii, a florilor, a razelor de soare, oferind o atracție proaspătă în orice variantă este folosită. Având o natură schimbătoare dar afișând întotdeauna o stare însorită, galbenul este o alegere foarte populară pentru interioare. 

Negru pentru podeaua casei tale

Podeaua din lemn masiv închis la culoare a devenit foarte populară în ultimii ani. Eleganța și frumusețea lemnului de chiparos, hicori sau nuc dezvăluie și mai accentuat spiritul regal al unei încăperi decorate cu acest tip de parchet natural. 

Amenajare in stil scandinav

Fără îndoială, amenajarea locuințelor în stil scandinav este foarte populară, în mare parte și datorită modului de prezentare plin de prospețime, lipsit de pretenții, simplu și deloc agresiv. Stilul de decorare este foarte influențat de lumina și vremea din țările scandinave. Iernile lungi și mohorâte, zgârcite în lumina naturală dar cu amurguri timpurii, creează nevoia de delicatețe, strălucire și luminozitate în interiorul caselor. 

Alege albul corect

Dacă te-ai gândit vreodată că indiferent de nuanța de alb aleasă pentru interiorul casei rezultatul va fi același, ai greșit. Zecile de nuanțe de alb susțin acest adevăr. Iar alegerea albului corect este o sarcină extrem de dificilă pentru orice decorator de interioare. 

Niciodata prea mult alb

Nuanța potrivită de alb îți poate transforma interiorul casei într-un spațiu romantic, relaxant, liniștitor sau strălucitor. Rezultatele pot fi atât de surprinzătoare încât trebuie să experimentezi măcar o încăpere. De obicei, un interior alb este automat catalogat drept pretențios. Adevărat, până la un punct. Dacă știi să alegi texturile potrivite și să aduci accente de culoare, decorul va fi spectaculos și destul de ușor de întreținut. 

Imbraca-ti locuinta Shabby chic

Dacă vrei confort, accesorii vintage, culori pastelate, materiale cu modele florale și mobilier comod trebuie să adopți pentru căminul tău stilul Shabby chic. O locuință îmbrăcată într-un asemenea decor îți poate oferi senzația că te afli în casa bunicii, înconjurat de flori proaspete, lumânări, materiale moi și miros de primăvară.