Imagini pentru balcoane:

Articole pentru balcoane:

Cum iti delimitezi proprietatea?

Ai construit casa, ai amenajat grădina și ai nevoie de o metodă de delimitare a proprietății. Vrei să păstrezi intimitatea spațiului, să protejezi locuința de posibili intruși, să expui frumusețea curții, să armonizezi întregul peisaj dar și să păstrezi linia arhitecturală a casei. O mulțime de sarcini de îndeplinit de către un simplu gard. 
Citeste mai departe

Evolutiile anului 2012 in gradinarit

Asemenea tendințelor în materie de amenajare, culori sau materiale, și organizarea spațiilor verzi se bucură de anumite direcții pentru acest an. Strategii de economisire a apei, plante cu foliaj de chihlimbar, grădinărit pe verticală, obiecte decorative din metal, accentuarea grădinilor din fața casei, ghivece cu plante aromatice, cultivarea legumelor ecologice în propria grădină, etc. 
Citeste mai departe

Cum garantezi siguranta copiilor in casa?

În momentul în care bebelușul tău realizează că este capabil să umble, scopul său imediat va fi să localizeze cele mai periculoase locuri din casă și să se deplaseze către ele. Sau cel puțin asta e impresia părinților. Așa că, dacă încă nu ai luat măsuri privind siguranța copilului în casă, ar fi bine să începi acum. 
Citeste mai departe

Umbrire si eleganta cu ajutorul copertinelor

În lunile care urmează, locuința va trebui protejată de acțiunea insistentă a razelor soarelui. Valurile de căldură vor fi tot mai deranjante și confortul din propria casă va fi tot mai greu de găsit. Cu toate acestea, sistemele speciale de umbrire pot rezolva problema supraîncălzirii terasei și balconului. Copertinele, de exemplu, reprezintă o opțiune elegantă, rezistentă, practică și decorativă pentru această sarcină. 
Citeste mai departe