7.0/10

8 modele originale de rafturi

Cu forme inspirate, din materiale moderne, îndeplinind un rol practic dar având în același timp un puternic aspect decorativ, rafturile nu trebuie să lipsească din nicio locuință.

 

Utilizate drept suporturi pentru cărți, ghivece cu flori, fotografii sau alte obiecte decorative, rafturile imprimă un stil unic încăperii, reușind să spargă monotonia din amenajare sau să aducă un echilibru mult căutat.

 

Raftul Ecuație, spre exemplu, are o construcție foarte simplă și a fost gândit cu scopul de a împărți lucrurile în funcție de prioritatea lor. Cu un design unic și elegant, acest tip de raft se integrează foarte bine stilului contemporan dar și celui minimalist.

 

Raftul care se pliază este un exemplu concret de soluție inovatoare în acest domeniu. Atributul care îl caracterizează cel mai bine este “multifuncțional”. Putând fi folosit pe orizontală și pe verticală, se poate plia în funcție de nevoile de moment ale proprietarului sau ținând cont de ceea ce se dorește a depozita.

 

Raftul Elipsă are un design interesant, sporind frumusețea unei încăperi. Cu un rol mai degrabă estetic decât util, acest tip de raft are nevoie de spațiu pentru a ieși în evidență. Fiind construit din lemn se integrează foarte bine într-un interior mobilat cu aceeași esență de lemn.

 

Dacă vrei ceva neobișnuit pentru camera de zi alege raftul în formă de pendul. Ocupă puțin spațiu și este extrem de modern. Originalitatea constă în combinația dintre structura unui pendul vechi și rafturile funcționale.

 

Pentru o abordare mai stilată rămâne varianta rafturilor din sticlă. Cu forme dreptunghiulare și mărimi diferite, rafturile permit amplasarea unor categorii variate de accesorii și elemente de decor.

 

Care dintre cele 8 modele se potrivește cel mai bine stilului tău de amenajare?

 

Etichete: design original raft functional rafturi decorative rafturi


Articolul 8 modele originale de rafturi a fost publicat de Amenajari Interioare la data .

Articole similare:

Comentarii: