Amenajari

Imbraca ferestrele cu materialele potrivite

O perdea bine aleasă constituie întotdeauna un element care oferă sensibilitate și bun-gust spațiului.

 

Dacă selectezi corect materialul din compoziție, culoarea, imprimeurile sau chiar lungimea perdelei, aceasta va transforma o simplă fereastră într-un decor cochet și primitor.

 

Pe lângă clasicele perdele, jaluzelele de interior, rulourile sau obloanele reprezintă câteva artificii care dau viață ferestrelor casei tale.

 

Draperiile fac parte din categoria componentelor care conferă personalitate încăperii, creează un mediu plăcut și confortabil, atrag atenția asupra stilului de amenajare.

 

Fie că oferă intimitate în dormitor, rafinament în living-room, controlează lumina sau opresc strălucirea soarelui dimineața, draperiile sunt funcționale și indispensabile în orice casă.

 

Podea mata sau lucioasa?

Toată lumea iubește podelele din lemn masiv. Pe lângă faptul că sunt rezistente, atrăgătoare și prețioase, ele contribuie din plin la valoarea locuinței. Însă când vine vorba despre finisarea acestor tipuri de podele, preferințele diferă. Unii dintre noi îndrăgesc parchetul lucios, strălucitor, aproape ca oglinda. Iar altă categorie iubește aspectul mat al lemnului, rafinat, care nu atrage atenția. 
Citeste mai departe

Accentueaza si sporeste importanta peretilor

Pereții interiori reprezintă un domeniu care poate fi exploatat din plin când vine vorba despre accesorizarea sau decorarea spațiului. Aceste suprafețe pot fi îmbrăcate, placate sau acoperite cu diferite materiale, obiecte ori culori astfel încât să transmită o anumită stare, să imprime personalitate sau pur și simplu să atragă atenția. 
Citeste mai departe

Clasic si extravagant pentru podeaua casei tale

Podeaua, alături de alte componente, reprezintă elementul care definește o încăpere. În funcție de aspectul său, camera pare mai elegantă, mai îngrijită sau mai sărăcăcioasă. 
Citeste mai departe

Usa de la intrare si importanta ei

Oamenii consideră, de multe ori, că aspectul atrăgător și imaginea elegantă a unei case se datorează doar peisajului din jurul construcției. Adevărul este că există mai multe elemente și trăsături care contribuie la realizarea unui ansamblu impresionant, primitor și curat. 
Citeste mai departe

Scara pliabila - confort si acces in siguranta spre mansarda

Multe case din ziua de azi sunt astfel construite încât să exploateze la maximum întregul spațiu disponibil. Fie că e vorba de subsol, zona de sub acoperiș sau locurile libere de sub scări, o locuință întotdeauna va aprecia și va valorifica fiecare mp construit. Dacă vrei să utilizezi podul sau mansarda pentru depozitarea diferitelor lucruri ori chiar pentru locuit, ar trebui să iei în calcul instalarea unei scări pliabile. 
Citeste mai departe

Jaluzelele de interior...accente ispititoare pentru fereastra

Jaluzelele de interior reprezintă o alternativă funcțională și atrăgătoare la perdelele și draperiile montate pe ferestre. În plus, ele furnizează accente de culoare și strălucire, întărind totodată stilul și farmecul casei tale. 
Citeste mai departe

Lampile ca un pandantiv de iluminat

Atunci când ești în plin proces de amenajare a locuinței, iluminatul corect oferă un efect extraordinar, care cu greu poate fi ignorat. Fie că e vorba de living-room, bucătărie, dormitor sau hol, alegerea corpurilor de iluminat nu trebuie lăsată la voia întâmplării. 
Citeste mai departe

Care este momentul potrivit pentru vopsitul in aer liber?

Stabilirea momentului aplicării zugrăvelii în exterior este dependentă de starea vremii. Dacă vrei ca proiectul să fie un succes iar rezultatul final să fie de calitate și să nu necesite reparații după prima lună, află cum trebuie să lucrezi în condiții de ploaie, ninsoare, căldură, umiditate sau atmosferă uscată. 
Citeste mai departe

Piatra naturala pentru placarile interioare

Un decor în care se face simțită prezența elementelor naturale devine mai armonios, mai primitor, estetic și de-a dreptul uluitor. Condiția este să realizezi un echilibru între toate tipurile de materiale prezente, iar combinația dintre componentele naturale și tipul de amenajare să fie una reușită. 
Citeste mai departe