Amenajari Interioare

Imbraca ferestrele cu materialele potrivite

O perdea bine aleasă constituie întotdeauna un element care oferă sensibilitate și bun-gust spațiului.

 

Dacă selectezi corect materialul din compoziție, culoarea, imprimeurile sau chiar lungimea perdelei, aceasta va transforma o simplă fereastră într-un decor cochet și primitor.

 

Pe lângă clasicele perdele, jaluzelele de interior, rulourile sau obloanele reprezintă câteva artificii care dau viață ferestrelor casei tale.

 

Draperiile fac parte din categoria componentelor care conferă personalitate încăperii, creează un mediu plăcut și confortabil, atrag atenția asupra stilului de amenajare.

 

Fie că oferă intimitate în dormitor, rafinament în living-room, controlează lumina sau opresc strălucirea soarelui dimineața, draperiile sunt funcționale și indispensabile în orice casă.

 

Podea mata sau lucioasa?

Toată lumea iubește podelele din lemn masiv. Pe lângă faptul că sunt rezistente, atrăgătoare și prețioase, ele contribuie din plin la valoarea locuinței. Însă când vine vorba despre finisarea acestor tipuri de podele, preferințele diferă. Unii dintre noi îndrăgesc parchetul lucios, strălucitor, aproape ca oglinda. Iar altă categorie iubește aspectul mat al lemnului, rafinat, care nu atrage atenția. 
Citeste mai departe

Covorasele de baie - moft sau necesitate

Când vine vorba despre decorul și atmosfera din baie, grija și eforturile tale pentru amenajarea acestui spațiu ar trebui să fie la fel de importante precum interesul arătat în îngrijirea și împodobirea restului locuinței. 
Citeste mai departe

Accentueaza si sporeste importanta peretilor

Pereții interiori reprezintă un domeniu care poate fi exploatat din plin când vine vorba despre accesorizarea sau decorarea spațiului. Aceste suprafețe pot fi îmbrăcate, placate sau acoperite cu diferite materiale, obiecte ori culori astfel încât să transmită o anumită stare, să imprime personalitate sau pur și simplu să atragă atenția. 
Citeste mai departe

Clasic si extravagant pentru podeaua casei tale

Podeaua, alături de alte componente, reprezintă elementul care definește o încăpere. În funcție de aspectul său, camera pare mai elegantă, mai îngrijită sau mai sărăcăcioasă. 
Citeste mai departe

Creste potentialul decorativ al unei incaperi cu ajutorul covorului

Covorul reprezintă un element de decor prin simpla lui prezență. Dacă-i alegi bine culoarea, forma sau mărimea, covorul poate deveni punctul central al încăperii, o pată de culoare, o garanție pentru obținerea confortului dorit. În momentul achiziționării unui covor trebuie să iei în calcul mai multe aspecte: culoarea care domină încăperea, stilul mobilierului, destinația și dimensiunile camerei, locul unde va fi amplasat, etc. 
Citeste mai departe

Scara pliabila - confort si acces in siguranta spre mansarda

Multe case din ziua de azi sunt astfel construite încât să exploateze la maximum întregul spațiu disponibil. Fie că e vorba de subsol, zona de sub acoperiș sau locurile libere de sub scări, o locuință întotdeauna va aprecia și va valorifica fiecare mp construit. Dacă vrei să utilizezi podul sau mansarda pentru depozitarea diferitelor lucruri ori chiar pentru locuit, ar trebui să iei în calcul instalarea unei scări pliabile. 
Citeste mai departe

Jaluzelele de interior...accente ispititoare pentru fereastra

Jaluzelele de interior reprezintă o alternativă funcțională și atrăgătoare la perdelele și draperiile montate pe ferestre. În plus, ele furnizează accente de culoare și strălucire, întărind totodată stilul și farmecul casei tale. 
Citeste mai departe

Lampile ca un pandantiv de iluminat

Atunci când ești în plin proces de amenajare a locuinței, iluminatul corect oferă un efect extraordinar, care cu greu poate fi ignorat. Fie că e vorba de living-room, bucătărie, dormitor sau hol, alegerea corpurilor de iluminat nu trebuie lăsată la voia întâmplării. 
Citeste mai departe

Piatra naturala pentru placarile interioare

Un decor în care se face simțită prezența elementelor naturale devine mai armonios, mai primitor, estetic și de-a dreptul uluitor. Condiția este să realizezi un echilibru între toate tipurile de materiale prezente, iar combinația dintre componentele naturale și tipul de amenajare să fie una reușită. 
Citeste mai departe